Lediga butikslokaler

Saknas det en riktigt mysig restaurang vid Stortorget i Hässleholm? Det är i alla fall något som många efterfrågar. Eller kanske något i stil med Ritz Conditori i Sölvesborg? Många saknar mataffären som en gång fanns i centrum. Kan den återuppstå med basvaror och ett utbud från kommunens alla lokala producenter?

Endast fantasin sätter gränser för vad man skulle kunna få igång i de två butikslokaler som nu är lediga i stans bästa butiksläge, A-läget vid Stortorget, vägg-i-vägg med Hotell Statt. Bättre än så kan det inte bli!

Är du som läser detta entreprenören som kan skapa ett dynamiskt hörn på Stortorget? Eller känner du någon annan som skulle passa?!

Butkslokalerna, som tidigare hyste Danielas Konditori och Guldsmedjan, kan slås samman till en enda lokal med sammanlagt fyra skyltfönster ut mot Stortorget och en stor uteservering. Den perfekta serveringsytan och butiksytan!

Butikerna kan förstås också vara kvar som de är, med rätta verksamhetsinnehavare.

Fastigheten har också en tydlig miljöprofil och är varsamt renoverad och underhållen enbart med ekologiska material och produkter.

Detta är ett unikt tillfälle att skapa en pulserande verksamhet mitt i city, som inte bara lyfter Stortorget utan hela Hässleholm.

Ritningarna nedan visar, till vänster, sammanslagna butiker och, till höger, de två separata lokalerna.

Planritningar

Bilder på konditorilokalen

Bilder på butikslokalen