NEDAN HITTAR NI VÅRA LEDIGA BUTIKSLOKALER

Danielas konditori och Guldsmedjan

Saknas det en riktigt mysig restaurang vid Stortorget i Hässleholm? Det är i alla fall något som många efterfrågar. Eller kanske något i stil med Ritz Conditori i Sölvesborg? Många saknar mataffären som en gång fanns i centrum. Kan den återuppstå med basvaror och ett utbud från kommunens alla lokala producenter?

Endast fantasin sätter gränser för vad man skulle kunna få igång i de två butikslokaler som nästa år blir lediga på stans bästa butiksläge, A-läget vid Stortorget, vägg-i-vägg med Hotell Statt. Bättre än så kan det inte bli!

Är du som läser detta entreprenören som kan skapa ett dynamiskt hörn på Stortorget? Eller känner du någon annan som skulle passa?!

Danielas Konditori och Guldsmedjan kan slås samman till en enda lokal med sammanlagt fyra skyltfönster ut mot Stortorget. Den perfekta serveringsytan och butiksytan!

Butikerna kan förstås också vara kvar som de är, med rätta verksamhetsinnehavare. Dessutom finns en lokal i fastigheten mittemot, där Vero Moda tidigare hyrde. En kreativ butiksinnehavare kan ha flera typer av verksamheter för att få flera ben att stå på och på så vis ta in på gungorna det man förlorar på karusellen.

Fastigheten har också en tydlig miljöprofil och är varsamt renoverad och underhållen enbart med ekologiska material och produkter.

Detta är ett unikt tillfälle att skapa en pulserande verksamhet mitt i city, som inte bara lyfter Stortorget utan hela Hässleholm.

För första gången sedan 1970 finns nu även möjligheten för konditoriet att få en större serveringsyta mot Stortorget. De två butikslokalerna, Danielas Konditori och Guldsmedjan, kan slås samman till en och samma lokal. Detta är ett unikt tillfälle att skapa en pulserande verksamhet mitt i city, som inte bara lyfter Stortorget utan hela Hässleholm.
Nedan kan ni se ett koncept på sammanslagna butiker vs. hur det är i dagsläget. (Klicka på bilden för bättre kvallitét)

För att bidra till att skapa liv och rörelse, puls och dynamik i Hässleholms stadskärna har tre framtidskoncept tagits fram. Med dessa framtidskoncept kan en driven entreprenör skapa nya skyltfönster mot Hässleholm framtid, antingen med ett av koncepten eller en blandning av alla tre eller något helt annat. Ta del av de tre spännande framtidskoncepten här nedan:

KONTAKT

Magna Fastighetsförvaltning | Frykholmsgatan 11 | 281 31 Hässleholm |  Kontaktformulär | info@magna.nu | 0733 12 08 15