Ledig butikslokal

På absolut bästa A-läge i Hässleholm frigörs inom kort en anrik och välkänd butikslokal för uthyrning.

Mitt i Hässleholms hjärta, vägg-i-vägg med Stadshotellet och med Stortorget utanför porten, ligger Vagnmakaren 7, en byggnad som inhyst flera av stadens mest kända butiker under årens lopp. En av fastighetens hyresgäster – Konditori Lövet – byter inriktning på sin verksamhet och flyttar till mindre central placering varför deras nuvarande butikslokal söker nya ambitiösa hyresgäster under våren 2019.

Fastigheten har en tydlig miljöprofil och är varsamt renoverad och underhållen enbart med ekologiska material och produkter.

Butikslokalen ligger på bästa A-läge längs en av Hässleholms främsta huvudgator med utmärkt skyltläge, hög genomströmming och stort kundunderlag. Tidigare och nuvarande framgångsrika hyresgäster i fastigheten inkluderar Guldsmedjan, Aoptik, Burmans Conditori, Konditori Lövet, Skogssällskapet, Eolus Vind. De nya hyresgästerna får med fördel ha för avsikt att driva verksamhet med liknande profil och gärna i linje med fastighetens nuvarande butiker.

Mycket goda parkeringsmöjligheter för kunder i p-hus cirka 2 minuter från butikslokalen. För hyresgäster finns p-platser direkt på innergården.

Butikslokalen ligger vid en huvudgata på mest centrala läge vid Stortorget i Hässleholm, ett stenkast från Kulturhuset.

http://hassleholmkulturhus.se

Tre minuters promenad från Hässleholms Resecentrum, en järnvägsknut med Sydsveriges troligen bästa läge vad gäller kommunikationer: 30 min till Lund, 45 min till Malmö, 1,5 tim till Köpenhamn och 3,5 tim till Stockholm.

Hässleholms kommun är den femte största kommunen i Skåne befolkningsmässigt med sina 51 667 invånare. Drygt 12 400 personer arbetspendlar dagligen till och från kommunen som idag stoltserar med cirka 5 300 etablerade företag och 5 800 arbetsplatser.

I närbelägna Gallerian finns en mängd butiker:

I fastigheten finns:
Konditori Lövet
Guldsmedjan
Aoptik
Advokatbyrån Ingrid Björnwid
Kognitiva samtal Sverige
KeepYoung hår- & hudprodukter
Alter Ego Rehab
PR Development AB
Leg psykoterapeut M Sundblad